od 17.11.2025 do 21.11.2025
Pondělí 17.11.2025
| Polévka: Uzená | 1. Kuřecí steak Caprese ( rajče, mozzarella), bramborová kaše | 155 Kč | 2. , | 150 Kč | 3. | 150 Kč |
Úterý 18.11.2025
| Polévka: Pórková se sýrem | 1. Záhorácký závitek, šťouchaný brambor | 155 Kč | 2. Kuře na paprice, houskový knedlík | 150 Kč | 3. Srbské rizoto sypané sýrem, okurek | 150 Kč |
Středa 19.11.2025
| Polévka: Hovězí vývar se zeleninou | 1. Hovězí guláš na pivu, špekový knedlík | 155 Kč | 2. Domácí sekaná, bramborová kaše, okurkový salát | 150 Kč | 3. Kuřecí Kung-pao, jasmínová rýže | 150 Kč |
Čtvrtek 20.11.2025
| Polévka: Bramboračka | 1. Hovězí Stroganov, rýže | 155 Kč | 2. Kuřecí čtvrtka se zelím, bramborový knedlík, smažená cibulka | 150 Kč | 3. Brynzové halušky | 150 Kč |
Pátek 21.11.2025
| Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou | 1. Vepřové Znojemské nudličky, rýže | 160 Kč | 2. Kuřecí plátek zapečený hermelínem, vařený brambor | 150 Kč | 3. Ďáblův šleh, bramborové placičky | 150 Kč |
Stálá tydenní nabídka
| 1. Smažené sýrové duo , hranolky, tatarská omáčka | 170 Kč | 2. Smažený kuřecí/vepřový řízek, bramborový salát | 170 Kč | 3. Taglliatele se sušenými rajčaty, cuketou a kuřecím masem | 180 Kč |
Business Menu
| 1. | Kč | 2. | Kč |
Cena za zabaléní menu 20,-
Polévka 0,33l. Váha masa před tepelnou úpravou 150g, váha příloh 200g.